Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility 2. Adventska utrka i Singrlice okupile brojne posjetitelje. – Advent Karlovac

2. Adventska utrka i Singrlice okupile brojne posjetitelje.

event 18.12.2021.

Program drugog dana obilježili su mnogi rekreativci i trkači koji su sudjelovali na 2. Adventskoj utrci Karlovac.

Trčalo se 3000 metara, a cilj je bio postavljen na prostoru Glazbenog paviljona. U 17:30 sati održano je proglašenje pobjednika Utrke. Prva tri mjesta kod muškaraca  pripala su Dorianu Miškulinu, Anti Živkoviću i Svenu Franjkoviću, a kod žena Marti Svrtan, Dorji Salopek i Heli Rakamarić. U muškoj kategoriji, Dorian Miškulin oborio je rekord Adventske utrke i to za 10 sekundi. Natjecateljima koji su ostvarili najbolje rezultate utrke medalje je uručio gradonačelnik Damir Mandić. Nakon proglašenja pobjednika, u večernjem programu, nastupile su Singrlice koje su oduševile sve prisutne.

U nedjelju, 19. 12. u 16 sati započinje facepainting za djecu, dok će u 17 sati na Glazbenom paviljonu nastupiti učenici i profesori Glazbene škole Karlovac. Uslijedit će Božićni koncert Prvog hrvatskog pjevačkog društva Zora, a druženje će se nastaviti uz Tamburaški sastav Skitnice koji će nastupati od 20:30 sati.

Organizator

Sponzori