Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Uvjeti korištenja – Advent Karlovac

Uvjeti korištenja

event 05.05.2021.

Trenutno se nalazite na web stranici Adventa u Karlovcu. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Advent u Karlovcu smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Adventa u Karlovcu smatraju se i sve pridružene […]

Trenutno se nalazite na web stranici Adventa u Karlovcu. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Advent u Karlovcu smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Adventa u Karlovcu smatraju se i sve pridružene stranice koji pripadaju domeni adventukarlovcu.hr

Advent u Karlovcu zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice adventukarlovcu.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima. Svrha web stranice je promocija događaja Advent u Karlovcu.

Advent u Karlovcu se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Advent u Karlovcu nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Advent u Karlovcu ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Adventa u Karlovcu ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama adventukarlovcu.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Advent u Karlovcu i web stranica adventukarlovcu.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Autorska prava

Advent u Karlovcu polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici adventukarlovcu.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Advent u Karlovcu).

Ukoliko smatrate da je Advent u Karlovcu povrijediio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Advent u Karlovcu se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

Pravila privatnosti

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

  1. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.
  2. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.
  3. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.
  4. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.
  5. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

Propisi o privatnosti

Web stranica Adventa u Karlovcu napravljena je u skladu s internim procesima i sustavima te je dizajnirana u skladu sa sljedećim pravilima:

Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)

Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta. Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: info@adventukarlovcu.hr.

Kontaktni obrasci

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kontakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama: ime i prezime, broj telefona, email, ostale informacije koje se tiču vašeg upita.

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

Web praćenje posjetilaca

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

Facebook Pixel je analitički alat koji pomaže u mjerenju, optimiziranju i kreiranju publike te pomaže oglašivačima da mjere učinkovitost oglašavanja. Oglašivači mogu koristiti piksel podatke kako bi bili sigurni da se oglasi prikazuju pravim ljudima, graditi publiku za oglašavanje i otključati dodatne Facebook alate za oglašavanje. Facebook kolačići su kolačići iz trećih strana koji se koriste za praćenje ciljeva konverzija web stranica i stvaranje (anonimizirane) popisa ljudi koji su posjetili našu web stranicu. Ako želite onemogućiti Facebook kolačiće na vašem pregledniku, molimo posjetite http://www.aboutads.info/choices/.

Kako ćemo koristiti vaše podatke

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Kolačići

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku. Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Pristup podacima, izmjena podataka ili brisanje osobnih podataka

Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje. Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka. Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas na e-mail info@adventukarlovcu.hr

Sigurnost

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

Kako nas možete kontaktirati?

Molimo da nas kontaktirate na email info@adventukalovcu.hr u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.

Organizator

Sponzori