Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Božićni obrtnički sajam u Karlovcu od 16. – 18. prosinca – Advent Karlovac

Božićni obrtnički sajam u Karlovcu od 16. – 18. prosinca

event 12.12.2022.

Udruženje obrtnika grada Karlovca i obrtnička komora Karlovačke županije od 16. – 18. prosinca organiziraju “Božićni obrtnički sajam” na kojem će lokalni proizvođači obrtnici ponuditi prigodni božićni asortiman poput blagdanskih poklona, čestitki, suvenira, rukotvorina, igrački, nakita licitara i blagdanskih dekoracija.

Ovogodišnji Sajam obogatit će i revija frizura ceha frizera, seminari i radionice. U petak 16. prosinca u 10:00 i 11:00 sati u prostorijama gradskog kazališta “Zorin dom” bit će održan seminar na temu kako postati obrtnik, koje su pogodnosti HOK obrtnika Plus, a provest će se i stručna osposobljenost te majstorski ispiti. U subotu 17. prosinca Hrvatska udruga dadilja pripremit će za djecu radionicu izrade božićnih ukrasa s početkom u 18:00 sati, dok će se u nedjelju 18. prosinca održati na Glazbenom paviljonu revija frizura ceha frizera. Ceh cvjećara Udruženja obrtnika grada Karlovca izraditi će i prigodno ukrasiti foto kutak. Izlagači na Sajmu su: Fruttomare, Rhapsody, Magic Land, Valabu, Viktor, MuMu design, Galerija Gaudemaus, Venit Result, Sun studio Ceramics, OPG Capan i OPG Fanjek. Sajam je dio manifestacije „Advent u Karlovcu“, a održati će se na Promenadi u vremenu od 17:00 do 22:00 sata.

Organizator

Sponzori