Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Otkrivena prva glazbena imena 34. Dana piva Karlovac – Advent Karlovac
2021.

Otkrivena prva glazbena imena 34. Dana piva Karlovac

event 16.07.2021.

Vruću ljetnu atmosferu najveće hrvatske pivske manifestacije dodatno će zagrijati glazbenici čiji će hitovi zadovoljiti sve glazbene ukuse. Massimo, Zabranjeno pušenje, Silente, Goran Bare & Majke i Nipplepeople svojim će hitovima rasplesati sve posjetitelje festivala.

U proteklih godinu dana Massimo je rušio rekorde i osvojio brojne nagrade, a njegov „Mali krug velikih ljudi“ ni nakon 12 mjeseci emitiranja ne silazi s vrha top ljestvica. Priliku da uživaju u njegovom bogatom repertoaru imat će Karlovčani i drugi posjetitelji već prvog dana najpoznatijeg hrvatskog festivala piva.

Massimo

Legende domaćeg rocka

Uz Massima, prvi će dan na pozornicu izaći i svojevrsna institucija rock glazbe – Zabranjeno pušenje. Ovaj energični bend više od 40 godina pomiče granice glazbe u regiji i nedvojbeno je da će zajedno s ostalim imenima pripremiti spektakl za pamćenje.

Zabranjeno pušenje

Za to će se pobrinuti i Silente, bend koji je svojim hitovima osvaja domaće i regionalne glazbene visine i marljivo priprema izlazak četvrtog studijskog albuma. Dio bogatog programa bit će i prekaljeni rockeri benda Goran Bare & Majke koji svakim svojim nastupom ostave publiku bez daha izazivajući poštovanje svih generacija koje ih slušaju.

Goran Bare

Misteriozni duo diže “Frku” na Danima piva Karlovac

Dolazak na Dane piva izvrsna je prilika da domaća publika proslavi vrhunac ljeta, a jamac dobre zabave na festivalu piva bit će i maskirani electro pop duo Nipplepeople. Poznati po obradama velikih hitova, tajanstveni duo više od 10 godina uspješno skriva svoj identitet, ali ne i glazbeni talent. Njihova obrada bezvremenskog hita „Frka“ ima više od 13,5 milijuna pregleda na YouTubeu, a zašto osvajaju svojom energijom uvjerit će se i publika u Karlovcu.

Nipplepeople

Od 27. do 31. kolovoza putevi piva vode u Karlovac

Najavljeni glazbenici samo su dio bogatog glazbenog programa koji će u pet dana trajanja okupiti više od 10 poznatih glazbenih imena. Njihova imena bit će poznata uskoro, a kao i prethodnih, i ove godine Dani piva su za sve posjetitelje pripremili brojne sadržaje kao što su pivski kvizovi i različite aktivacije za sve ukuse. Je li potrebno još razloga za posjetiti Dane piva Karlovac ove godine?

Pratite nas na Facebook i Instagram profilima i prvi doznajte novosti koje smo za vas pripremili!

Silente

Organizator

Sponzori