Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Otvorena manifestacija Advent u Karlovcu! – Advent Karlovac

Otvorena manifestacija Advent u Karlovcu!

event 18.12.2021.

Svečano otvaranje i prvi dan protekao je u vrlo ugodnoj atmosferi u kojoj su uživali brojni posjetitelji.

Program je započela Knjiguljica pričom i radionicom za djecu nakon koje su nastupili Folklorno društvo Vuge i Puhački orkestar grada Karlovca. Poseban trenutak bio je svečano otvorenje prilikom kojeg se obratio gradonačelnik Grada Karlovca, Damir Mandić i pozvao posjetitelje na druženje u blagdanskom ozračju. Prostor manifestacije potom se prekrio umjetnim snijegom što je dodatno podiglo atmosferu među svim prisutnima.  


Gradonačelnik Damir Mandić izjavio je: “Cilj nam je zaista na više lokacija organizirati adventska događanja. Prije svega mi u Karlovcu ove dane želimo iskoristiti za druženje, ali isto tako advent ima i svoj turistički potencijal te se nadam da ćemo narednih godina u tom pravcu ići još bolje.” 


U subotu, 18. 12. u 17 sati očekuje nas start 2. Adventske utrke te proglašenje pobjednika u 18:00. Na Glazbenom paviljonu od 20:30 nastupit će Singrlice. 

Organizator

Sponzori