Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Prvi vikend Manifestacije protekao u sjajnoj obiteljskoj atmosferi uz bogat lokalni program! – Advent Karlovac

Prvi vikend Manifestacije protekao u sjajnoj obiteljskoj atmosferi uz bogat lokalni program!

event 19.12.2021.

Sadržajan prvi vikend na manifestaciji Advent u Karlovcu protekao je u sjajnoj obiteljskoj atmosferi.

Posljednju adventsku nedjelju mnogi posjetitelji su proveli uz program na Glazbenom paviljonu. Sve je započelo facepaintingom za djecu, a nastavilo se sjajnim nastupom učenika i profesora Glazbene škole Karlovac. Odličan lokalni program nastavilo je Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, a Tamburaški sastav Skitnice na kraju su zabavili sve prisutne i priveli večer kraju.

U ponedjeljak, 20. 12. organiziran je bogat program za najmlađe. Od 16 sati nastupit će animator za djecu Balonko, a odmah nakon krenut će dječja predstava “Baloni” u 17 sati. Dječji program upotpunit će još jedna radionica Umjetničke organizacije Punctum pod nazivom “Proživi ponovno”. U 19 sati na Glazbenom paviljonu drugi koncert ove godine održat će učenici i profesori Glazbene škole Karlovac, a u 20:30 posjetitelje će zagrijati Tamburaški sastav Boemi.

Organizator

Sponzori